Pimp my ride!
Door: Anita
02 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam
Na weer een leuke week in het ziekenhuis met veel babietjes (en Rosanne natuurlijk sinds maandag op de verdieping boven mij)en de maandelijkse (co)assistentenborrel op vrijdag zijn we gisteren met twee van onze huisgenootjes in de auto gestapt. Aangezien we nog niet buiten de stad zelf waren geweest ging er een wereld voor ons open :-) Na enige woordenwisselingen door de bijrijders hadden we uiteindelijk een mooie route uitgezocht en zijn we via de flamingo's (in 't Emmen Noorderdierenpark zijn ze dichterbij) naar een ontzettend mooi strandje gereden. Blauwe zee, wit zand en niet te veel mensen. Beetje jammer dat de schaarse schaduwplekken al bezet waren, want hier de hele dag in de volle zon is toch wel een beetje te veel van het goede. En aangezien de man van de drankjes meteen begon te flirten toen ik m'n eerste flesje water ging halen ('gooi je haar los meisje, mag ik het doen? Kom je wel terug als je zover bent?) heb ik het daar mijn vochtinname ook maar bij gelaten. Dus dan maar veel het (niet te koude en niet te warme) water in. We (Rosanne, Elma, Patrick en ik) waren dan ook allemaal lekker verkleurd, al niet verbrand.
's Avonds natuurlijk lekker naar de mambo tot in de kleine uurtjes. Paps en mams zitten in Maart op het resort daar recht tegenover dus dat wordt natuurlijk 's avonds gezellig aan de cocktails.
Straks gaan we lekker zeilen met het hele huis (gezien het feit dat ik totaal geen zeilervaring of zeebenen heb moeten we nog maar zien in hoeverre we het zeilen gaan noemen) dus ik ben alvast begonnen met insmeren.
Dat was het weer. Groetjes aan iedereen in de jullie omgeving en tot de volgende keer. Ben weer benieuwd naar jullie reacties en verhalen.
kus, Anita
ps1 check de nieuwe foto's
ps2 Linda, ze hebben hier ook heel veel sjorsen!
02 Oktober 2005 - 19:53
Linda:
sjorsen!!! -
03 Oktober 2005 - 05:34
Vinzz:
cruisen en zeilen,wat en leven :-) niet dat ik daar niet aan gedacht had, waarschijnlijk toeval nu ik dit net gelezen heb. mar dat zie je nog wel.. oei nu moet ik rennen, anders ben ik te laat op me werk. doei en kuz -
03 Oktober 2005 - 07:20
Peter:
Dushi!!
Meer met je charme doen Aniet! Wordt je leven een stuk goedkoper...euh leuker door op zo'n eiland.
Ben wel heel benieuwd naar de foto's van je 'battleship' althans, zo noemde Andrea (Amerikaanse uit mijn team (D1)) je auto. En dat er verder in de states alleen bejaarden in rijden. ;-)
Ben inmiddels eindelijk verhuisd (ik kan alleen nog zitten, verder ben ik stuk) en ik zal je een linkje mailen naar mijn broertjes site, daar staan al wat foto's op.
Kan zelfs met dit slechte weer (14graden) in het zonnetje in t-shirt op m'n balkon :-)
Je hoort snel van me, heb nu ook internet thuis (eindelijk)
dikke kus -
03 Oktober 2005 - 16:39
Ineke:
coctailtjes, klinkt goed zeg!! En in het zonnetje...was het maar alvast december :)