afscheidsweek
Door: Anita
28 April 2006 | Nederland, Amsterdam
Mijn laatste week is niet helemaal verlopen zoals ik in de planning had, maar evengoed gezellig.
Maandagavond hadden Paul en ik ons voorbereid op onze laatste salsa avond, we hadden er echt zin. Komen we aan bij Brakkeput MeiMei blijkt er een workshop Ladystyling te zijn (natuurlijk niets voor ons Nlse dames dus Suus en ik hebben in een scheur gelegen). De heren mochten later nog wel een draaitje doen, maar helaas waren onze mannen al naar de quiz. Na een emotioneel afscheid van Heinrich was dit het einde van mijn salsacarriere op Curacao.
Dinsdag mijn 2e surfles: super! nog een les te gaan.
Woensdagmorgen even wat laatste dingetjes geregeld op het ziekenhuis en 's middags een luie middag. Tot bleek dat Nicolet ook niets te doen had en wij besloten om maar even de curacao likeur te proeven bij Chobolobo. Ik ben (verbazingwekkend genoeg) niet echt fan van de chocola en koffie smaak. Hierna bleek dat Nicolet haar koelkast gemaakt moest worden dus de rest van de middag bij haar thuis 'gehangen' met een monteur. 's avonds stonden de cocktails van Avalon en daarna karaoke bij het TMF cafe op het programma. Helaas haakte iedereen af dus hebben Gerald en ik ons gezellig met zijn 2en op de cocktails gestort en daarna gezellig aan de bar bij de Nachtwacht. Donderdag had Gerald vrij geregeld en we hadden het goede plan om de Hato vlakte te gaan bekijken. Helaas waren alle Jeeps al verhuurd en toen ik weg wilde rijden bij Hato bleek het temp metertje van Cher dik in het rood te staan en kookte mijn koelvloeistof: Fan kapot (helemaal zelf gediagnosticeerd). Met het plan op de terugweg af en toe even te stoppen en Cher wat koelte toe te wuiven zijn we weer op weg gegaan. Gelijk maar even boodschappen voor mijn afscheidsbbq gedaan. Na nog meer narigheid bij de Aqualectra (langzaam!!!!) heb ik 's middags nog maar even een duik genomen in het zwembad en heb ik daarna een nieuwe fan laten installeren in m'n auto. Hoop dat het mannetje wist wat hij deed, maar tot nu toe lijkt het goed.
Hierna snel m'n salades in elkaar gezet en alles bij elkaar gezocht voor m'n bbq. Ik had het geweldige plan om bij Caracasbaai te bbqen in een muziekprieeltje dus alles moest ingeladen worden in (de pas gemaakte) Cher. Daar alles opgezet en het was supergezellig. Het vlees liet op zich wachten, maar dat mocht de pret niet drukken. Natuurlijk ook nog een aantal emotionele momenten/speeches/liedjes (gevolgd door geweldige cadeaus....) Ik ga alles en iedereen onzettend missen.
Vanmorgen heb ik afscheid genomen van Els (stage-coordinator) en het ziekenhuis. Het komend weekend staat natuurlijk in de trand van konginnedag en spullen pakken (komt allemaal in mijn laatste verhaal....)
Ik zie jullie allemaal binnenkort!
hele dikke kus
28 April 2006 - 17:39
Eek Weer:
afscheid...tja moeilijk he, maar weet dat er hier mensen naar je uitkijken hoor! misschien dinsdag nog een lesje ladystyling (bekijken) als je mee wilt? -
29 April 2006 - 16:26
Peter:
ladystyling?? haha, gaan ze jou veranderen?? ik dacht dat dat onmogelijk was ;-)
Maar ik kijk ook naar je uit, dus ook ik vind t wel goed dat je nu (eindelijk) terug komt.
Veel plezier nog de laatste dagen.
kus vanaf een kouwe koninginnedag -
30 April 2006 - 18:03
Hey Pop:
heeeeeeel veeeeeeel plezier de laatste dagen op dat zonnige eiland. binnenkort een drankje doen??? kus patrick