Mi dushi - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu Mi dushi - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu

Mi dushi

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg

17 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Dag popjes!

Ik ben helemaal naar Punda (waar dit internet cafe zich bevindt) komen lopen om jullie weer op de hoogte brengen. Ja, jullie raden het al; Cher staat weer stil. Als iemand enig idee heeft waarom een accu compleet leegloopt als het regent of heeft geregend mogen jullie mij dat nu vertellen en breng ik m'n monteur op de hoogte. Na een nieuwe accu, nieuwe dinamo en nieuwe v-snaar dacht hij dat het probleem wel opgelost zou zijn. Cher dacht er anders over... Dus maandag snel maar even terug (getrokken door kid, de auto van Claire en Wimpie), want ik moet natuurlijk woensdag wel op tijd klaar staan op Hato om iedereen te verwelkomen.
Even de afgelopen week verslaan: toen ik zaterdag dit internet cafe verliet zijn we thuis nog wat gaan drinken om vervolgens met alle co-assistenten bij de Mi Dushi aan boord te gaan. Dit is een party boat (lees: dubbel vlot met veel muziek en alcohol) die afgehuurd was voor een afscheidsfeestje van een aantal van ons. Nou, de baco's waren heerlijk, goeie muziek en zachte golfjes. Prima combinatie om 4 uur later scheef weer de wal op te stappen. Natuurlijk zijn we meteen doorgegaan naar de Mambo om daar nog even met de beentjes van de vloer te gaan. Precies 12 uur na de eerste slok van het eerste drankje lag ik weer in mijn bedje. Was niet heel fit de volgende morgen en we hebben dan ook niet veel meer gedaan. Lekker even naar het strand en 's avonds de jongens (vrienden van martijn) uitgezwaaid op Hato om Claire weer op te halen. Nu zijn we weer gezellig met zijn drietjes in huis.
De rest van de week was eigenlijk rustig. Op de salsa les na dan, want daar wordt daadwerkelijk hard gewerkt. Wij dames hadden in ieder geval al een van de heren gevloerd dus dat zegt wel weer iets over de condities (of over het feit dat er 2x zoveel dames zijn dan heren). Anyways; geslaagd dus weer.

Even iets minder nieuws: jullie zullen Roos iets minder vaak in de Curacao verhalen zien voorkomen. Zij zal voorlopig nog even in Nl blijven om goede redenen. Ik mis haar nu al en hoop dat het snel weer zo goed zal gaan dat ze weer terug kan komen. (Kus!)

Verder gaat alles lekker. Ik heb gister Kindergeneeskunde afgerond met een 8 voor mijn laatste beoordeling dus ik heb nu helemaal vakantie!

Bij mijn volgende bericht zal ik weer een foto plaatsen, want dan is zwagerlief er met zijn digitale camera (en ik hoop dat er een rijdende Cher op de foto staat ;-()

Tot laters

kus

• 17 December 2005 - 15:56

Zwagerlief:

goed cijfer, gefeliciteerd!! Ik neem m'n digi mee.. Tot woensdag

-X-

• 17 December 2005 - 15:58

Eek:

leuk je gesproken te hebben, tot bels, fijn weekend!! xxx

• 19 December 2005 - 08:44

Peter:

goed zo dushi.
    hopelijk studeer ik al revaliderende af. enig uitstel en je maakt dat misschien nog mee als je terug bent, anders moet je t met een feestje doen

• 19 December 2005 - 11:28

Eek:

nou, de boel is gepakt, nog wat laatste dingetjes doen en dan kunnen we!! Ik hoooop dat cher het doet!! tot woensdag!! xxx

• 29 December 2005 - 21:05

Patrick:

hey pop,
    hoe is het???
    eindelijk een berichtje van mij.
    heb je cher alweer aan de praat?? Hoe was Klein Curacao gister?
    Veel plezier nog de laatste daagjes me de fam.

nou verwacht ik natuurlijk ook wel even een berichtje op mijn site: www.patrickroskam.tk

kus, je pop

• 01 Januari 2006 - 22:30

Ans De Waal:

ook vanuit spanbroek wil ik jullie een super goed 2006 wensen en lees met plezier al je spannende verhalen pas goed op je zelf groetjes tante ans de waal en aanhang