Happy New year! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu Happy New year! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu

Happy New year!

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg

06 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

Ik hoop dat iedereen een heel leuk oud en nieuw heeft gehad. Wij (Gatha, Dennis, Ineke en ik) in ieder geval wel!

We zijn om vier uur 's middags begonnen met een borrel bij de Tropen. Hier begon om 7 uur de Pagara (vuuwerkmat). Maar aangezien we al heel wat van die matten gezien hadden viel deze een beetje in het niet (of kwam dat doordat onze aandacht meer naar de Brightjes uit gingen). Het plan was om daarna wat te gaan eten, maar we zijn toch aldaar aan de fricandellen gegaan en tot een uurtje of half elf blijven hangen.
Met mijn connecties in het Plaza hotel heb ik ontzettend genoten van het vuurwerk vanaf het dak van het hotel. Hierna snel naar de Mambo waar Gatha nog stond na te genieten van het optreden van Gerard Joling (die kerel heeft een 10-ritten kaart voor de Mambo volgens mij). Aangezien we al een behoorlijk aantal uurtjes met de voetjes van de vloer aan het gaan waren zijn we 'op tijd' weer op huis aan gegaan.
Zondag (de laatste dag voor de visite)hebben we nog heerlijk op het strand gelegen bij Grote Knip en 's avonds nog lekker uit eten bij de Tutu's. Maandag moest ik weer in het ziekenhuis beginnen dus we hebben het maar niet te laat gemaakt. Na een emotioneel afscheid (ook tussen de fam en Cher) lekker naar bed.

Maandag ben ik dus begonnen op de eerste hulp. Terwijl Gatha, Dennis en Ineke op het vliegveld stonden te wachten heb ik weer heel wat levens gered :-) Nou, zulke spoedgevallen heb ik nog niet gehad, wel veel brandwonden. Vanavond begin ik in de nachtdienst dus ik denk dat ik na het weekend wel weer heel wat spannende verhalen voor jullie zal hebben.

Ik ga nu even een appartementje bekijken. Tot de volgende keer.

kus

ps supervakantie gehad!

• 08 Januari 2006 - 11:32

Eek:

wij ook!! En... we kunnen hier toch geen brightjes vinden!! Nog hard op zoek, maar t ziet er hopeloos uit!! Hoe is het met Cher??
    Werk ze, xxx

• 10 Januari 2006 - 20:19

Bas En Michiel:

Hallo,

hier twee oud bewoners van dit huis.. We zaten hier tot juli 2005 samen met o.a. Walric. Heeft één van jullie misschien een emailadres van hem? P.S. doe even de hartelijke groeten aan Poni als hij nog leeft..

groet Michiel en Bas

• 11 Januari 2006 - 18:14

Annie:

Poni is alive and kicking. Hij heeft net Abraham gezien en zijn huisje ziet er met de dag mooier uit. Ik ga deze week mijn auto weer eens bij hem laten wassen dus zal hem dan de groetjes doen.
    Het email-adres van Walric: walrichk@hotmail.com

• 15 Januari 2006 - 18:55

Eek:

Morgen weer te werk, dag vakantie!! Je website wordt best bekeken hoor, we kregen van sommigen al reactie op het aanzoek zonder iets te hoeven zeggen!! xxx

• 17 Januari 2006 - 16:18

Linda:

he sorry de mail is er nog steeds niet, ik hoop morgen. Alles gaat goed hier in ieder geval, maar het is koud!! heb je al een ander huis gevonden?? jolien komt hier zondag voor de kamer kijken! tot mails, mis je nog steeds hoor, kus

• 26 Januari 2006 - 09:26

Marielle:

Het klinkt allemaal geweldig! Geniet ervan! Ineke en Dennis gefeliciteerd!
    Groetjes