verhuizing - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu verhuizing - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu

verhuizing

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg

13 November 2005 | Nederland, Amsterdam

Even updaten:

Nico en Tjalling zijn inmiddels alweer aan het acclimatiseren op Nederlandse bodem. De laatste dagen heb ik ze weinig hoeven entertainen. Je PADI halen in 3dagen is niet niks. Dat was elke avond uitgeteld op tijd naar bed. Ik ben trouwens maandag begonnen met Kindergeneeskunde dus overdag heb ik ze niet echt gemist ('s avonds des te meer natuurlijk).

Inmiddels zijn we ook hals over kop uit huis vertrokken. Donderdagavond was het weer zover. Terwijl huisgenoot Walric en ik op mijn kamer zaten hebben ze doodleuk zijn balkondeur opengebroken en z'n laptop meegenomen. Dit keer wel een glimp van de #*@#& choller opgevangen, konden nog net zien hoe hij ons uit stond te lachen. Ook het tafeltje dat Walric naar beneden gooide miste zijn doel. Toen maar midden in de nacht de beslissing genomen om met zijn 7-en per direct te verhuizen (nou, de volgende ochtend dan).
Ik had nog wel besloten om 's ochtends naar mijn werk te gaan en te vragen of ik 's middags dan vrij kon krijgen om m'n spulletjes te pakken. En om het hele verhaal even compleet te maken heb ik dus lekker even tegen een andere auto opgezeten (slaapgebrek en stress zijn niet de perfecte factoren om je rijvaardigheid te bevorderen). Wees niet bang, Cher rijdt nog! Voordeel: ik had lekker de hele dag vrij.
Uiteindelijk hebben we nu een (tijdelijk) onderkomen gevonden. Leuk huisje, grote tuin. Mochten we wat van de prijs af kunnen krijgen (lees: mochten Willemijns onderhandeltalenten zijn vruchten afwerpen) is het misschien wel een permanente optie. Daar kom ik nog op terug.
Verder nog lekker Rosanne haar verjaardig gevierd. Het begon vrijdagnacht al goed. Tot in de vroege uurtjes staan dansen en biertjes/cocktails drinken. Dat maakte de verjaardag overdag wat makker (lekker naar het strand), maar 's avonds er weer tegenaan. Na een late bbq zijn we weer met zijn allen in het autootje gestapt op weg naar de Mambo. Ik had om een uur al het idee dat ik elk moment tijdens de danspassen in slaap kon storten, maar toch weer laat geworden. Gewoon in beweging blijven en je houdt het een hele tijd vol :-)
Vandaag eindelijk lekker uitgeslapen. Toch een voordeel dat het af en toe wat vochtiger en koeler is.
Straks weer op huizenjacht...

Zijn jullie weer op de hoogte. Mocht iemand nog iets horen over een geweldig huis dat te huur staat hoor ik het graag (hoewel we het dan waarschijnlijk al gezien hebben).

kus

o ja, mijn nieuwe nummer is: +59996710948

Vodafone mensen kan ik helaas niet terug smsen (sorry, Ineke)

• 13 November 2005 - 18:50

Dennis:

Lol, feestbeest toch he... Succes met je nieuwe onderkomen en je nieuwe (tijdelijke? (hehe)) nummer. Met kerst hoef je geen zwavelstokje te verkopen, maar kun je eventueel bij ons in 't app.

-X-

• 13 November 2005 - 19:17

Eek:

leuk je ff "gesproken" te hebben!!

• 14 November 2005 - 08:25

Naomi:

Wat een gave pumaatjes heb je voor me uitgezocht!!! Nico zei dat jij de doorslag had gegeven so thankz!! Ze hebben echt een toptijd bij je gehad maar ben wel heeeeeel blij dat ie weer terug in Nederland is!

• 14 November 2005 - 08:48

Peter:

Heb uit betrouwbare bron vernomen dat de meeste antilianen(de criminele dan) nogal snel bang voor honden zijn.
    Misschien een ideetje, een leuke lieve Rotweiler Doberman Pitbull kruising achter die laptopdief aan?!

Ik vind t wel zuur voor je, je had net een leuk plekje.
    Pas je verder wel goed op jezelf (jaha, ik ben ongerust en gefrustreerd dat ik vanuit dit prachtige waterkoude landje helemaal nix kan doen....zucht)

Veel plezier met je kids(op de kindergeneeskundeafdeling bedoel ik dan)
    en tot snel

x

• 14 November 2005 - 15:04

Nico:

wat een kutzooi! gewoon helemaal in elkaar slaan die zwervers! t was wel een topvakantie!!

• 14 November 2005 - 22:56

Vinzz:

halelujha, dat ga je niet menen, hadden jullie niet een 1 of andere technische student in huis, die geimproviseerde beren vallen kon maken,gewoon iets met scherpe punten enzo :-), afknallen dat tuig, beetje vervelend allemaal, maar zo te horen houden julie "the spirit high", veel plezier verderzz

• 15 November 2005 - 09:22

Tjalling:

Hmmm, leuk is anders. In ieder geval was het weer een goede reden om extra extra snel weg te wezen daar :-)