regen :-(
Door: Anita
18 November 2005 | Nederland, Amsterdam
Dit keer een bericht vanaf een regenachtig Curacao. De zon kan natuurlijk niet altijd schijnen en dat hebben we gemerkt de afgelopen dagen. Hebben heel wat modderstromen en blank staande huizen en auto's gezien. Gelukkig zit ik nu weer even voor het raam met een zonnenstraaltje op mijn wang.
Beetje jammer dat Cher het nodig vond om juist deze dagen te gaan kuren. Na een paar keer door de regen te hebben gelopen (bibber) toch maar even een nieuwe accu halen vanmiddag.
Nog even over de nieuwe huisvesting: We wonen nu dus in de Makreelstraat, nr 1. Het huis staat in een echte Antiliaanse wijk in Mariepompoen. We hebben drie slaapkamers, ruime keuken en huiskamer en een heel geschikte tuin voor bq-feestjes. We waren vrijdag met zijn zevenen begonnen, maar ondertussen is Patrick verhuisd en hebben we Elma en Walric van het eiland verbannen (snif, het is wel erg rustig nu). Nu zijn we dus nog met z'n 4-tjes over. Ben benieuwd hoe het zal gaan met vier geneeskunde dames in een huis. Mocht ik nou heel lang niks van me laten horen is het misschien toch ergens mis gegaan....
Elma en ik hebben nog even gepast afscheid genomen. Afgelopen dinsdag naar de Ay Caramba, 'ouderwets' gezellig.
Tja, meer dan het huis, het afscheid, de auto en het weer heb ik eigenlijk niet te melden. Ik ben op dit moment weer op mijn werk na een korte nacht (het duurde even voordat de startkabels en de accu het konden vinden vannacht).
Volgende keer meer nieuws.
dag lieverds,
kus
18 November 2005 - 14:27
Dennis:
Lekker buitje, goed voor de tuin.
Nou, hier heb ik al 2x moeten ijskrabben.. Halve centimeter opgevroren hagelstenen van de voorruit "gebeukt".. Erg koud dus... Nog 4 weken en 5 dagen...
-XX- -
19 November 2005 - 12:39
Eek:
ja en dan is er wel zon!! De grote- bbq-party-tuin staat me wel aan, ik maak de margaritha's.
xxx -
19 November 2005 - 21:43
Linda:
He pop, zoals eerder al opgemerkt is het hier erg koud met hagel!! Verder alles prima hier, nog maar 4 weken en dan ga ik ook maar weer eens de warmte opzoeken! Je mist hier niets, heb nog geen lekkere roddel voor je, maar zodra ik wat hoor, laat ik het je weten! Hoop dat je nieuwe huisje beter bevalt dan de vorige en niet teveel vechten hoor! Over een dikke maand komen mijn papa en mama naar je toe, ik zal ze een dikke knuffel voor je mee geven. Heel veel plezier, geniet er nog maar even van! Dikke kus -
21 November 2005 - 07:39
Nico:
he pop,
me bruin is al bijna weg... -
21 November 2005 - 09:30
Peter:
4 geneeskunde dames in een huis....hhhmm :-)
Maar buiten dat ik dat natuurlijk wel zie zitten (welke man op Curacao niet?) Ben ik wel benieuwd naar je nieuwe onderkomen. Is die wijk wel een beetje relax? kun je wel veilig over straat? en doe je je deur op slot en doe je....ok, niet te betuttelend...
Veel plezier in je nieuwe huisje. Ik woon nog steeds in mijn kick-ass appartement. Werk nog steeds, scriptie is bijna af. M'n rug heeft echt aandacht nodig en ik wil ook zon. Maar verder is alles ok hier.
groetjes aan je roomies
x -
21 November 2005 - 19:51
Takkenwijf:
Aniet waarom ben je niet hier, niemand kan/wil met me mee naar african party vrijdag, hadden we mooi zwarte mannen kunnen tellen! veel plezier, kus -
22 November 2005 - 15:21
Aniet:
Ik had wel heel graag mee gewild! De zwarte mannen hier zijn niet zo mooi.
Peter wil wel mee toch?
X -
22 November 2005 - 20:32
Manon Gieling:
hoi anita je heb het mooi voor elkaar daar ik hoop dat je het naar je zin hebt maar zo te lezen wel
ik kreeg de internet site van je zus ik vind het leuk dat het zo goed met je gaat groetjes van manon -
23 November 2005 - 17:20
Annie:
He manon,
Leuk wat van je te horen. Ik vermaak me dus inderdaad wel prima (op wat kleine akkefietjes na dan). Met jullie ook alles goed (in de kou).
X -
24 November 2005 - 20:15
Marielle:
Je maakt toch altijd weer wat mee jij!!! Ik hoop in ieder geval dat alles goed gaat! Maar volgens mij komt dat wel goed.
Liefs -
24 November 2005 - 21:13
Eek:
Zo, aardig wat reacties, gezellig. Enne...alweer nieuwe avonturen beleeft??
Ook jou heeft Sint niet vergeten dit jaar, let op je postvakje.......(nu hopen dat de post op tijd is!!)