Anasa - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu Anasa - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu

Anasa

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg

31 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

Jullie hoeven je geen zorgen meer te maken om mij hoor. Ik ben morgen niet dakloos!
Ik dacht zondag laat ik nog maar even bij de Anasaweg langs gaan om te kijken of die kamer waar ik ooit op gereageerd had nog vrij was. Na de melding dat er 13 wachtenden voor mij waren wilde ze nog wel mijn naam en nr noteren om me evt te bellen. Met de moed in mijn schoenen gezakt spelde ik mijn naam (als ik altijd automatisch maar doe). Ze keek me even raar aan en zei dat die naam haar wel erg bekend voorkwam.
Stond ik gewoon nr 1 op de reserveringslijst en had ik al eenkamer per 2 februari! Nadat Ilse en ik even heel hard hebben gelachen om mijn verbaasde/blije gezicht hebben we de kamer bekeken en leek ons prima voor Roos en mij.
Dus vanaf volgende week foto's van mijn nieuwe kamer met Roos haar digitale camera (ja, dan is Roosje weer terug!).

Verder natuurlijk niet zoveel nieuws. Ik zit nu op de Urologie. Na maandag te zijn begonnen met een penisamputatie (jongens, dit is te makkelijk) ben ik er net achter gekomen dat dr Sille vandaag een dagje vrij is. Gister zei hij nog dat ik om half 9 op de EHBO moest zijn, maar goed die man wordt ook een dagje ouder (hoop niet dat hij deze verhalen leest :-)). Dus nieuw plan: straks alvast wat spulletjes inpakken en dan naar het strand!

Jullie veel plezier op de schaats.

dikke kus

• 31 Januari 2006 - 13:18

Peter:

amputatie...brrrr...
    leuk werk heb jij zeg!?
    Maar ben wel benieuwd waarom (en waarom gaat een man ooit akkoord?)

• 31 Januari 2006 - 18:12

Dennismetplasser:

heb je hem opgezet en in je nieuwe kamer gezet?? Gefeliciteerd met je nieuwe onderkomen. Daar kan "Erik zoekt een huis Curacao" nog een puntje aan zuigen... Mochten ze nog eens wat jatten... weet jij wat je kan amputeren! Beware!!

• 31 Januari 2006 - 18:19

Eek:

lekkere verassing zeg, heb ik nou nooit ;-)
    succes met de verhuizing!
    xxx p.s. you've got mail!