welcome back - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu welcome back - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu

welcome back

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg

08 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

Bon Tardi

Voor iedereen die het zich afvroeg: Roosje is weer terug op het eiland! Afgelopen vrijdag weer vol spanning op Hato staan wachten (heb het door: als ik later kom heeft het vliegtuig ook gewoon vertraging, wachten is het in ieder geval altijd)kwam ze gelukkig toch de grote hal uitstappen. Na meteen 's avonds maar even een dvdtje gehuurd te hebben zijn we de volgende dag verhuisd (na een hevig afscheid van mijn pas verworven huisgenootjes). Op dit moment wonen we op de Anasaweg, maar niet voor lang. Ik heb eindelijk te horen gekregen dat we toch bij Yuk en Tom in het appartementen complex kunnen. Iets luxer en in ieder geval ieder ons eigen kamer (en zwembad!). Voor nu zitten we prima, maar over een paar weekjes weer inpakken. Toch elke keer weer meer zooi.
Ik heb Roos weer even laten zien hoe de stranden hier er ook alweer uitzien en het is weer net of ze niet is weg geweest.

Verder is de aanloop naar het carnavals feest al goed begonnen. Gisteren hebben we onze eerste jump in gehad (pre-carnavalsfeestje) en er zullen nog vele volgen voordat de daadwerkelijke optocht zal rondtrekken. Vanmorgen stond ik weer vroeg op ok mijn vermoeide oogjes open te houden. Nog 2 dagen Urologie en dan begin ik met huisarts stage. Ben benieuwd.

kus

ps Ineke en Dennis bedankt voor de foto's, zal er binnenkort een paar plaatsen.
Gatha bedankt voor de shirtjes, ze passen perfect!

• 09 Februari 2006 - 14:23

Dennis:

Fijn dat de foto's weer terecht zijn..

Jullie hebben een geweldige tijd voor de boeg wat betreft carnaval... Hoe gaat cher, nog steeds geen problemen?
    Straks een huisje met zwembad.. Curacao ligt toch in een groot zwembad... oohhhh

Groetjes aan Roos!!

-X-

• 09 Februari 2006 - 19:57

Eek:

hoihoi, alles weer lekker dus daar, feestjes in overvloed!! Wanneer is carnaval eigenlijk??
    xxx

• 10 Februari 2006 - 12:13

Linda:

He mop, goed om te horen dat jullie weer samen zijn, jullie blijven een gezellig koppel! Heb je al gekozen wat betreft je keuze-coschap? Ben benieuwd. Hier alles prima, maar psychiatrie is echt ontzettend saai, nog een week en dan lekker weer eens een weekje vrij. Dit weekend ga ik Ties weer zien, zal hem de groeten van je doen. Verder erg rustig hier en slecht herfst achtig weer, je mist dus niks! Kus LINDA