vleesspiezen
Door: Anita
18 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Ik heb net de eerste week van mijn huisarts stage achter de rug. Snap best waarom mensen hier huisarts willen worden. Geen jaren van specialiseren en super relaxte werktijden: 's morgens van 8 tot 11 en 's middags van 2 tot 4. Ik vermaak me dus wel prima. Tussen de middag even naar huis voor de lunch en dan nog maar een paar uurtjes. Moet er alleen nog een beetje aan wennen dat veel van de patienten eigenlijk niet echt iets hebben (veel buikgriep, spierpijnen, hoofdpijnen e.c.i.).
De avonden waren deze week ook weer gezellig. Maandag had ik de laatste salsales van de 2e cursus. Ik ga er zeker nog een aan vastplakken. Dinsdag gezellig bij ons thuis gegeten, woensdag aan de koffie op het wilhelminaplein en donderdag chinees, bioscoop en daarna naar de Heeren. Leuk Antiliaans bandje aldaar, maar helaas weinig ruimte om te dansen. Ik ben overigens vier keer wezen sporten deze week (airco in de sportschool!) dus had toch nog ontzettende spierspijn in de billen.
Gisteravond (vrijdag) zijn we uit eten geweest bij de paardenstal. Dit is een heel apart 'restaurantje' bij de manege waar je op vrijdag heerlijk kunt eten. Enorme vleesspiezen hangen boven tafel waar je het vlees met de handen vanaf haalt en tesamen met de bergen knoflooksaus en brood van geniet. Aan een tafel met 10 dames was het uiteraard ook reuze gezellig. En daarna met z'n allen al riekend naar goede knoflook naar de Tutu's en daarna naar de Zanta (nieuwe, hippe club waar we tegenwoordig te vinden zijn op vrijdag).
We gaan zo weer even naar het strand (blauwbaai) en daarna kijken of iemand de raampjes van Cher wil maken. Kan het de gasten die over 2 weken komen niet aandoen om ze met dichte ramen in ons oventje rond te rijden.
Lieverds; ik heb er zin in! Tot over 2 weken!
kus
18 Februari 2006 - 18:12
Dennis:
Tis weer bar daaro.. Veel plezier met je ouders en Rob en Ans.. :)
-X- -
18 Februari 2006 - 18:27
Eek:
Oh en wij konden dat wel aan met de ramen dicht?!?
Jeetje aniet, je maakt me jaloers met die lekkere verhalen, lijkt of je altijd vakantie hebt daar!!
Maar krijg wel weer een beetje curacao sfeer met mn eigen salsa lessen vanaf volgende week!! :-)
xxx -
19 Februari 2006 - 18:04
Peter:
ben inmiddels actief opzoek naar werk op de antillen... -
19 Februari 2006 - 18:24
Linda:
ik wil ook zon, strand en blauwe lucht!! maar heb je al een sjors?? veel plezier nog kus -
20 Februari 2006 - 14:52
Linda:
He ik kwam net foto's van onze vakantie in Turkije tegen! Was erg leuk toen!! Veel succes xx