Alaaf! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu Alaaf! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lekx - WaarBenJij.nu

Alaaf!

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg

27 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

Fijne carnavalsdagen allemaal!
Hier hebben we al de nodige optochten achter de rug.

Vrijdag had ik de laatste dag van de 2e week huisarts stage achter de rug en 's avonds was de tienerparade. Lekker zwingen met die billen. Toch was de kinderoptocht van de week ervoor mooier. Maar ja, wie zwicht er niet voor al die kleintjes in fruitpakjes en andere creaties. Zaterdag was het even een rustdag. Hoewel, qua carnaval dan, wij hadden natuurlijk weer genoeg te doen. Geloof het of niet, maar ik ben nu een echte surf chick! Ik heb zaterdag mijn eerste surfles gehad en ben niet eens zo vaak omgegaan. Lopen is nu niet echt meer een optie en ik kan met mijn armen niet meer boven mijn hoofd reiken (spierpijn!), maar er volgen nog 3 lessen. Stoer, of niet? Aan het eind van de middag zouden wij (Roos, Anina, Gerald, Harco en ik) meedoen aan het beach volleybal toernooi bij de mambo. Helaas waren we 5 minuutjes te laat voor de inschrijving, dus moesten we maar ergens een flesje wijn open trekken (kunnen we nog even oefenen voor het volgende toernooi, iedereen zag er verdomd goed uit). Na het flesje wijn bij ons thuis zijn we naar de nachtwacht gereden om daar in alle rust een paar brightjes te drinken (hebben we hier nog wel, Dennis en Ineke) en vervolgens Punda ingewandeld. Hier speelden in verband met de carnaval een aantal bandjes. Superleuk, alleen stond iedereen een beetje passief toe te kijken (misschien nog uitgeput van de avond ervoor). Dus zijn we daarna maar richting de Mambo gegaan. Als altijd lekker dansen en gezellig doen.
Zondag was de parade van de volwassenen. Om 12 uur stonden we met z'n allen met gevulde koelboxen langs de hekken. Allemaal knettertje verbrand die uren, maar zeker de moeite waard. Om half 5 kwam de optocht bij ons voobij wandelen om dat het komende 1,5 uur te doen. Superlange optocht met 35 wagens (en enorme groepen, te warm verklede personen erachter). 's Avonds de restanten van de inhoud van de koelboxen genuttigd tesamen met een chineesje op het strand en daarna nog 'even' naar de Wet en Wild. Iedereen is vandaag (maandag) vrij dus was lekker druk.

Nu hebben we dus net lekker uitgeslapen en straks verder tukken op het strand :-)
Dit was mijn carnaval 2006, hoe was het bij jullie?

kus

• 27 Februari 2006 - 17:00

Dennis:

Bij ons vrij rustig, gister (zondag) kwam de optocht door de straat.. Gekkehuis voor Max. Die herrie werd r een b-tje teveel. (katten kunnen grappig springen.. ;))We missen de brightes he, dus van ECHT feesten komt weer nix. Maastricht volgend jaar??

-X-

• 27 Februari 2006 - 19:35

Eek:

gaaf om meegemaakt te hebben zeg! Ja, wij hebben ieder jaar een optocht langs het huis....haha.
    Leuk dat je belde, fijn om je te spreken! We zullen pap en mam eens rustigaan gaan voorbereiden. Als iemand van hen ineens geen zin meer heeft, hou ik me aanbevolen.....(als je dit leest, rob en ans...haha) xxx

• 28 Februari 2006 - 11:48

Rob:

Geen zin ! We kunnen niet wachten ! gna,gna

• 01 Maart 2006 - 20:16

Eek Weer:

nou, we hebben het er zaterdag wel even over....
    ;-)

• 01 Maart 2006 - 23:43

Annie:

Jullie missen me allemaal he? :-)

• 02 Maart 2006 - 12:54

Patrick:

waarom ben ik nu niet langer gebleven. had ik graag bij willen zijn. ik hoop dat je voor twee hebt genoten pop. kus

• 06 Maart 2006 - 12:11

Ans De Waal:

hoi anita veel plezier met je ouders de komende dagen ik hoor wel of ze goed geland zijn liefs en gr tante ans

• 06 Maart 2006 - 18:30

Ineke:

We hebben ze in ieder geval door de douane (paspoortcontrole) zien gaan, dus ze zijn onderweg!!!xxx

• 06 Maart 2006 - 18:47

Linda:

He mop, heel erg veel plezier met je ouders en rob en ans!! Fijn om ze weer te zien denk ik!! Hier alles prima, maar ik heb de sneeuw nu wel gezien!! Succes daar en geniet van de zon, dikke xx